Over ons

Waarom Denteck?

Uw partner in de productie van kwalitatieve desinfectiemiddelen.

Denteck is opgericht in 1987 en richtte zich in eerste instantie op tandartsen en tandheelkundige groothandels. Door het uitgebreide assortiment en de uitstekende kwaliteit van de producten en de productie breidde het klantenbestand al snel uit naar ziekenhuizen en laboratoria.

Nu meer dan 35 jaar later is Denteck een internationaal opererend bedrijf met moderne productiefaciliteiten, een state of the art laboratorium en een volledig GDP gecertificeerd warehouse met 3 opslagtanks van 40.000 liter.

Groot assortiment

In onze vestiging in Zoetermeer produceren wij voor een groot aantal (inter)nationale klanten een uitgebreid assortiment producten van de meest zuivere kwaliteit voornamelijk gebaseerd op Ethyl Alcohol en IPA. Doordat wij bijna al onze producten zelf maken hebben wij controle over elke stap in het productieproces van grondstof tot eindproduct.

Ook formuleren en produceren wij klant-specifieke producten onder eigen label of onder private label. Mist u een product in ons assortiment aarzel dan niet om contact op te nemen met onze verkoopafdeling. Zij kunnen dan samen met u en de mensen uit ons laboratorium kijken wat de mogelijkheden zijn.  

Kwaliteit

Onze kwaliteitsafdeling vormt het hart van het productieproces. Zij controleren alle grondstoffen en verpakkingsmaterialen die wij gebruiken in het productieproces. Alleen door middel van strenge kwaliteitscontroles kunnen we de hoge kwaliteit van onze producten garanderen.

Onze klanten

Wij produceren zowel groot- als kleinverpakkingen en zijn met ons volume een belangrijke onafhankelijke producent van alcoholhoudende producten in Nederland.

Onze producten worden geleverd aan ziekenhuizen, (scheepvaart)apotheken, dentale- veterinaire- en farmaceutische groothandels, gezondheidsinstellingen, internationale hulporganisaties, laboratoria, voedingsmiddelenindustrie, reuk- en smaakstoffen industrie.

Wilt u de mogelijkheden bespreken?

Neem vrijblijvend contact op met de afdeling verkoop, onze collega’s staan u graag te worden over onze producten en diensten.