079 361 75 73 info@denteck.nl

OVER DENTECK

D

enteck is een internationaal opererend bedrijf met moderne productiefaciliteiten. In onze hoofdvestiging te Zoetermeer produceren wij verschillende oplossingen van de meest zuivere kwaliteit, voornamelijk gebaseerd op Ethyl Alcohol voor onder andere de pharmaceutische-, gezondheid,- en voedingsmiddelenindustrie. Doordat wij al onze producten in eigen huis produceren hebben wij controle over elke stap in het productieproces; van grondstof tot eindproduct.

Onze kwaliteitsafdeling vormt het hart van het productieproces. Zij controleren de grondstoffen en verpakkingsmaterialen welke betrokken zijn bij het productieproces. Alleen door middel van strenge kwaliteitscontroles kunnen we de hoge kwaliteit van onze producten garanderen.

D

enteck is een belangrijke onafhankelijke producent van kleinverpakkingen met alcoholhoudende producten in Nederland. Wij kunnen u afvulmogelijkheden bieden vanaf 5 ml tot en met 1000 liter. Door het grote aanbod van verpakkingsmogelijkheden heeft u de gelegenheid tot het selecteren van een door u gewenste verpakking. Het is tevens mogelijk om uw producten onder private-label te laten produceren.

Denteck levert producten aan ziekenhuizen, apotheken, dentale- en pharmaceutische groothandel, gezondheidsinstellingen, internationale hulporganisaties, laboratoria, voedingsmiddelenindustrie, reuk- en smaakstoffenindustrie, beauty- en wellness sector.

Denteck is o.a. SKAL, GMP en AOE gecertificeerd.

GESCHIEDENIS

In 1986 is Denteck opgericht als productiebedrijf gericht op de detailhandel en dentale industrie. Het management beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in de chemische- en farmaceutische industrie.

 

Denteck Zoetermeer desinfectie

Oriëntatie

In het begin lag de oriëntatie van Denteck voornamelijk op de dentale markt. Inmiddels is Denteck uitgegroeid tot een volwassen bedrijf dat zich op verschillende markten oriënteert zoals ziekenhuizen, pharmaceutische bedrijven, cosmetische industrie, gezondheids- en hulporganisaties, overheidsinstellingen, distilleerderijen en dergelijke.

Denteck Zoetermeer desinfectie

Bedrijfspand

Het huidige bedrijfspand met diverse productieruimtes en grote opslagcapaciteit, voor zowel bulk als kleinverpakking, is aangekocht in 2001 en is gelocaliseerd in Zoetermeer. In 2007-2008 is er een uitbreiding van de opslagcapaciteit gerealiseerd wat mogelijk maakt dat wij op korte termijn in kunnen spelen op de wensen van onze afnemers.

Denteck Zoetermeer desinfectie

Machinepark

Inmiddels is er een grootschalig machinepark opgezet waardoor de afvulmogelijkheden onbeperkt blijken.
Bedrijfsvoering, logistiek en administratie vinden ook vanuit deze locatie plaats.

AANBOUW WAREHOUSE

Zoetermeer