Certificaten

Skal Biocontrole is de onafhankelijke organisatie voor het toezicht op de hele biologische keten in Nederland. Door onder andere toezicht te houden, te certificeren en te informeren zet Skal Biocontrole zich in voor een aantoonbaar betrouwbare biologische sector.

USP is een wereldwijd erkende non-profitorganisatie die normen stelt voor identiteit, sterkte, kwaliteit en zuiverheid van medicijnen, voedingsingrediënten en voedingssupplementen.

GMP is een kwaliteitsborgingssysteem voor de farmaceutische industrie. GMP zorgt ervoor dat fabrikanten van geneesmiddelen altijd produceren en controleren volgens de vereiste kwaliteitsnormen.

Een GMO is een genetisch gemodificeerd organisme. Hierdoor ontstaan combinaties van plant-, dier-, bacterie- en virusgenen die in de natuur of via de traditionele kruisingsmethoden niet voorkomen. Onze Bio Ethanol beschikt over alle benodigde certificaten om geclassificeerd te worden als GMO free.

ISO13485 is een internationale norm waaraan fabrikanten, leveranciers en distributeurs van medische hulpmiddelen kunnen voldoen om aan te tonen dat zij voldoen aan de wettelijke eisen met betrekking tot medische hulpmiddelen.

Het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb) beoordeelt of gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig zijn voor mens, dier en milieu voordat ze worden verkocht.

De Orthodox Union is ’s werelds grootste en meest erkende koosjer certificeringsbureau.

Wilt u de mogelijkheden bespreken?

Neem vrijblijvend contact op met de afdeling verkoop, onze collega’s staan u graag te worden over onze producten en diensten.